Тел.: 


Головна сторінка     

Як перетворити балкон на затишний оазис вашої оселі?

Багато хто досі використовую цю частину помешкання як склад. Але якісне скління балкона в Дніпрі та трохи фантазії допоможуть значно розширити ваш життєвий простір. Головне — після цього добре його утеплити.

Етапи утеплення балконів

Після теплого скління балкона в Дніпрі потрібно виконати декілька кроків:

  • Утеплити балкон зовні. Для цього використовуються пінополістирол, мінеральна вата або екструдований пінополістирол (XPS). Вони добре себе зарекомендували через простий монтаж та ефективність під час експлуатації. Після закріплення панелей їх обов’язково треба тинькувати та пофарбувати фасадними фарбами.
  • Утеплити балкон зсередини. Через велику площу вікон та дуже малу товщу несної конструкції потрібно використовувати декілька шарів теплоізоляції. З середини приміщення можна використовувати лише вогнестійкі та безпечні матеріали. Насамперед це мінеральна вата. Дуже важливо її захистити від пари за допомогою плівки-паробар’єру.
  • Утеплити підлогу та стелю. Це особливо важливо, якщо ваші сусіди не планують склити балкон або вибрали холодний спосіб. Корисним додатком буде електрична тепла підлога.
  • Тепер залишилося внутрішнє оздоблення. Краще обрати матеріали, що не бояться вологи. Плитка, лінолеум, дерев’яні панелі, кварцвініл, тинькування з фарбуванням — найбільш популярні варіанти. От шпалери навіть на балконі після скління та утеплення — ризикований вибір.

Тепер ваш балкон може стати чим завгодно — від кабінету до ігрової.

Де замовити скління балкона в Дніпрі?

Оптимальні ціни на дуже якісну роботу пропонує компанія “Окнавік”. Необхідну інформацію ви знайдете на їхньому сайті.