Тел.: 


Головна сторінка     

Переваги полігелю для майстрів манікюру

У кожного матеріалу є свої особливості. Акрил достатньо густий, тому за його допомогою легше сформувати штучний ніготь потрібної форми. Але це потрібно робити швидко, бо на повітрі досить скоро відбувається полімеризація. Гель, навпаки, без УФ-випромінювання не твердіє. Але він доволі рідкий. Для роботи потрібні форми, тіпси або інші допоміжні штуки. Поєднанням цих двох матеріалів став полігель (або акригель), ввібравши в себе переваги обох продуктів:

  • За консистенцією він дуже густий. З нього легко формується звична для акрилу кулька, яку ви вже спокійно викладаєте на поверхні нігтя. Саме спокійно, бо без опромінення ультрафіолетом вона залишається еластичною. Поспішати не потрібно.
  • Полігель чудово підходить для ремонту зламаних нігтів і нарощування тонких або ослаблених. Він нагадує за міцністю та еластичністю натуральну пластину, тому не призводить до зламів.
  • Носиться акригель також довго, знову ж завдяки міцності.
  • Зверху можна наносити будь-яке покриття — гель-лак, звичайний лак. Або обрати камуфлюючий полігель і взагалі цим обмежитись.
  • Для зняття використовуйте техніку, до якої ви звикли — спилювання або замочування в розчинній рідині. Підійде все.


Майстри захоплено відзначають відсутність запаху у матеріалу.

Обов’язково спробуйте полігель у своїй практиці

Чудовим вибором стане лінійка торгової марки Divia. Придбати продукцію можна в інтернет-магазині RichHills. Для майстрів діє заохочувальна програма лояльності, що дозволить купувати будь-яку кількість професійних товарів за оптовою ціною. Переходьте на сайт, аби дізнатися більше.